Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Εργαστήριο Δυσλεξίας!!!

16/05/2016

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Εργαστήριο Δυσλεξίας το Σάββατο στις 14 Μαΐου στο Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο-Ινστιτούτο Irlen Ελλάδας!!!

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα παρακολούθησης σωστής Διάγνωσης και ριζικής Θεραπείας με σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία που εστιάζουν στην νευρολογική προσέγγιση, την οπτική επεξεργασία καθώς και σε κάθε διαταραχή ξεχωριστά με πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας επιστημονικά τεκμηριωμένες που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στη ρίζα στοχεύοντας στην αιτία των συμπτωμάτων.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι όπως σε όλα μας τα εργαστήρια έτσι και σ’ αυτό συνδυάσαμε την Θεωρία με την Πράξη μέσω παρακολούθησης βιντεοσκοπημένων περιστατικών καθώς και με εφαρμογή σε πραγματικά περιστατικά.

 

Η μεταδοτικότητα των γνώσεων, οι ουσιαστικοί τρόποι προσέγγισης και θεραπείας, ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά που επισήμαναν οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το Εργαστήριο Δυσλεξίας.

 

 

Για να ενημερωθείτε ή και για να λάβετε μέρος σε επόμενες δράσεις του κέντρου μας μπορείτε να μας καλέστε στα τηλεφώνα 2610 433 852- 6972 202289 ή ενημερωθείτε από την σελίδα του Κέντρου μας στο Facebook (Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο-Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας).

 

 

 

Επιστημονικός Υπεύθυνος:

Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος

Λογοθεραπευτής – Ιrlen Diagnostician – Clinic Director –  trainer, S.I  INPP  S. P.

Διευθυντής Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας & Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας

Sensory Integration Therapist

INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)

Θεραπευτής Lidcombe(Τραυλισμός προσχολικής ηλικίας – εκπαίδευση γονέων)

Ειδικευμένος στην Αμερική(Ιrlen Institute International HQ, L. Beach, USA)

Υπεύθυνος Διαγνώσεων Ίρλεν Κύπρου, Ιταλίας, Ευρώπης & Ην. Αραβικών Εμιράτων(Oμάν) – Εκπαιδευτής Ίρλεν